LCHF-ateria

LCHF-ateria © Hanna Stolt

LCHF-ateria

Pahoittelut mielikuvituksettomasta otsikosta :) En vaan osannut päättää onko tämä lounas / välipala / päivällinen joten siitä tuli “ateria”. Tässä ollaan nyt edelleen sillä kaappien ja jääkaapin tyhjennysoperaatiolla. Ei siksi, ettei kaupassa käynti olisi optio, mutta kun kaapissa on muuten pian röykkiö pilaantunutta ruokaa. No, tällä hetkellä herkut ovat kuitenkin varsin syömäkuntoisia ja kasasinkin itselleni tällaisen aterian:

  • 3 luomu kananmunaa paistettuna kookosöljyssä, päälle mustapippuria ja parmesanraastetta
  • parmankinkkua
  • salaattia
  • luomu tomaattia

Melko simppeliä, mutta maistui tosi hyvälle :) Tätäkin olisi voinut jatkaa vaikka millä. Vaikka valkohomejuustolla, avocadolla, tai jollain muulla herkulla.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Nopea savulohisalaatti © Hanna StoltKaalipaistos © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje