Mascarponevaahto mustikoilla

Mascarponevaahto mustikoilla © Hanna Stolt

Mascarponevaahto mustikoilla

Mascarponevaahto mustikoilla © Hanna Stolt

Mascarponevaahto mustikoilla

Tein eilen illalla mascarponevaahtoa jälkiruoaksi. Tämä on loistava jälkkäri jos haluaa noudattaa Matalan GI:n tai LCHF -ruokavalioita, karpata tai vaan herkutella sillä vaahdon voi makeuttaa miten haluaa. Jos välttelee sokereita, voi vaahdon makeuttaa vaniljalla ja stevialla, jos taas ei välttele sokereita, voi käyttää alla olevaa ohjetta sellaisenaan. Olen tehnyt mascarponevaahtoa monet kerrat, mutta nyt onnistuin tekemään parhaan seoksen toistaiseksi.

  • 1 prk mascarponea
  • 2 dl kermaa
  • n. 4 rkl mustikoita
  • n. 2 rkl tomusokeria
  • pikkuripaus vanilliinisokeria
  • ripaus vaniljasokeria
  • (carambolan siivuja koristeluun)
  • (suklaakeksejä tai vastaavia koristeluun)

Valmistus on superhelppoa. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon mascarpone. Makeuta tomusokerilla, vanilliinisokerilla sekä vaniljasokerilla maun mukaan. Maistele siis välillä ettei tule liian makeaa. Pursota vaahto jälkkärikuppeihin ja lisää mustikat sekä koristeet.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Pesto © Hanna StoltParsaa, bearnaisekastiketta ja koljaa © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje