Lohta, kermassa haudutettua fenkolia ja vihreitä papuja

Lohta, kermassa haudutettua fenkolia ja vihreitä papuja © Hanna Stolt

Lohta, kermassa haudutettua fenkolia ja vihreitä papuja

Tässä nopea ja helppo ruokaohje niille jotka eivät jaksa ohjeisiin niin tarkkaan tuijotella. Varaa lohta sopiva pala ruokailijoiden määrään nähden, samoin vihreitä papuja. Alla kermassa haudutetun fenkolin ohje jota voi sitäkin laajentaa ja kutistaa ruokailijoiden määrän mukaan.

Varaa ruokaan:

  • Lohta (mausta mustapippurilla ja suolalla. Paista 200°:ssa kypsäksi.)
  • Vihreitä papuja (keitetään al dente)

Kermassa haudutettu fenkoli

  • 1/3 Kermaa
  • 2/3 Maitoa
  • Fenkolia sopivasti ruokailijamäärään nähden
  • Herpamarea
  • Valkopippuria

Leikkaa fenkolit sopivan kokoisiksi paloiksi. Kaada kerma-maitoa (1/3 nestemäärästä maitoa ja 2/3 nestemäärästä kermaa) kattilaan niin että fenkolit peittyvät. Keitä miedolla lämmöllä ja mausta Herpamarella ja valkopippurilla. Keitä fenkolit oikein kypsäksi. Voit keittää miedolla lämmöllä pitkäänkin – maku vain paranee hauduttaessa.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Pasta al ragù © Hanna StoltKalaa ja kaalia © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje