King’s Crown, Kuopio

King's Crown © Hanna Stolt

King's Crown

Piipahdimme matkalla Rukalle sellaisessa paikassa kuin King’s Crown. Tämä ihana musikaalinen kahvila-ravintola löytyy Kuopiosta. Koska oli lauantai, satuimme paikalle sopivasti shamppanjabrunssille :) King’s Crownin idea on siis, että kahvilassa/ravintolassa yhdistyy hyvä musiikki/soittimet sekä herkullinen ruoka. Näin minä sen tiivistäisin. Ravintolan kotisivuilla tiivistys kuuluu “King`s Crown tarjoaa rehellistä ruokaa ja juomaa hyvän musiikin ystäville aina aamukahvista illan pikkutunneille saakka!”

Yläkerrasta löytyy kahvila/ravintola ja alakerrasta, kuten kuvastakin näkyy, löytyy soitinkauppa. Ravintolan puolelta löytyy myös usein live-esiintyjiä joten musiikki ja ruoka on tuotu todella kivasti ja tyylikkäästi saman katon alle.

No niin, sitten siitä brunssista. Hinta oli 10 tai 17 € riippuen siitä ottiko shamppanjat sen kanssa vai ei. Lisäksi tarjolla oli mm. tuoremehua, kahvia ja teetä. Alkuun sai itselle hakea croissanttia ja/tai tuoretta leipää levitteineen. Herkkusuille löytyi myös lajitelma konvehteja.

Sen jälkeen pöytiintarjoiluna tuotiin alla näkyvä ihana brunssilautanen. Superhyvää munakasta (koostumus ja maku oli juuri kohdillaan minun makuun), rapeaa pekonia, paahtopaistia, salaattia ym. Sopii erinomaisesti siis myös karppaajille. ..Karppaajista puheenollen, ravintolan seinältä bongasin, että sieltä saa vähähiilihydraattista aamupalaa joka aamu 8-10.30 välillä. Hyvä idea minusta, harmi ettei asuta lähempänä :)

Brunssilautanen © Hanna Stolt

Brunssilautanen

Brunssilautasen jälkeen pöytään kannettiin vielä herkullinen porkkanakakun pala. Ei hassumpaa :) Lähdimme kaikki jatkamaan matkaa vatsat kylläisinä ja iloisin mielin. Jos asut Kuopiossa tai olet kulkemassa sinne päin, tsekkaa King’s Crownin esiintyjälista etusivun oikeasta alalaidasta, siellä on tasokkaita bändejä ja musiikkielämyksiä tiedossa!

Porkkanakakku © Hanna Stolt

Porkkanakakku

Käynti soitinkauppaan © Hanna Stolt

Käynti soitinkauppaan

King’s Crown

Kuninkaankatu 22, Kuopio

www.kingscrown.fi

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Parmankinkku-chèvrerullat © Hanna StoltLohipihvit ja mango-avocadosalaatti © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje