Kesän makuinen jälkkäri

Kesän makuinen jälkkäri © Hanna Stolt

Kesän makuinen jälkkäri

Sama annos, eri kulma :) © Hanna Stolt

Sama annos, eri kulma :)

Kuten aiemmista postauksista näkee, me tehtiin viikonloppuna Lemon Curdia. “Tietysti” tein sitä tuplasatsin, ettei vaan lopu kesken. No ei lopu, ei. Keksinkin sitten viikonloppuna väsätä siitä ja marengeista (jotka tehtiin tyrnibrûléesta yli jääneistä valkuaisista) oikein ylimakean, mutta ihanasti kesän makuisen jälkkärin.

Per nenä:

Nämä kaikki ainekset vaan laitetaan jälkiruokamaljaan miten ne kauneimmin siihen osaa asetella ja ei kun herkuttelemaan.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Mustatorvisienikeitto © Hanna StoltTäytetyt paprikat © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje