Parmankinkkusalaatti

Parmankinkkusalaatti

Parmankinkkusalaatti

Helppo salaatti vaikka lounaaksi.

  • 1 pkt parmankinkkua
  • 0,5 punainen paprika
  • frisee salaattia
  • mitsuna salaattia
  • 1 avocado
  • vihreitä oliiveja
  • 1 tomaatti
  • oliiviöljyä
  • balsamicoa
  • mustapippuria

Muuten pilkoin tai revin ainekset sopiviksi paloiksi tai osiksi, mutta parmankinkun paahdoin etukäteen 200°C:ssa uunissa rapeaksi. Tähän olisi hyvin voinut lisätä vielä esim. artisokkaa, fetaa, (puna)sipulia tms. Oliiviöljy ja balsamico kannattaa lisätä vasta hetki ennen tarjoilua, ettei salaatti pääse vetistymään.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje