Kuparipaja, Fiskars

Kuparipaja, Fiskars

Kuparipaja, Fiskars

Fiskars kuului lomareissun reitille ja kävimmekin siellä lounaalla Ravintola Kuparipajassa. Ravintolalla on viehättävällä paikalla terassi missä söimme lounaamme. Kaksi asiaa jotka pistivät silmään ja jotka eivät mielestäni mitenkään päin kuuluneet miljööseen tai ravintolan ilmeeseen olivat hirveän näköiset halpahallipöytäliinat sekä siniset muoviset halpahallivesikannut. Parilla pienellä muutoksella ravintolan terassista saisi vähemmän turistipaikan ja enemmän perinteisen kahvilan tuntuisen.

Tilasimme molemmat caesarsalaatit, minä kananpojalla ja Kalle savulohella. Onneksi pöytäliina ei makua haitannut, saimme nimittäin todella hyvät salaatit molemmat ja viereiseen pöytäänkin istuneet innostuivat tilaamaan “samaa mitä heillä on”, tietämättä edes mitä olimme syömässä sen tarkemmin ;)

Caesarsalaatti ja grillattua kananpoikaa

Caesarsalaatti ja grillattua kananpoikaa

Caesarsalaattia ja savulohta

Caesarsalaattia ja savulohta

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje