L’Escale, Nauvo

L'Escale

L'Escale

Olimme lomakierroksella eteläisessä Suomessa viikon verran ja nyt näitä ravintolakokemuksia alkaa hiljalleen tänne blogiinkin valua. Mikä oli ihanaa huomata reissulla oli, että Suomesta löytyy kyllä valtavasti ihania ravintoloita joista saa todella herkullista ruokaa.

Nauvossa yritimme ensin syömään Hotel Strandbo:hon, mutta tarjoilu oli niin hidasta, että 20 min jälkeen pyysimme laskun juomista ja jatkoimme matkaa viereiseen L’Escaleen. Onni onnettomuudessa, L’Escalen yläkerrasta löysimme loistavan paikan ulkoterassilta suoralla näkymällä satamaan sekä herkullisen kuuloisen ruokalistan. Palvelu toimi hyvin ja ruoka maistui joten L’Escale pääsi molemmilla top 3:een tältä reissulta.

Satamamaisema meidän pöydäst

Satamamaisema meidän pöydästä

Alkuruoaksi Kalle tilasi Kajplök-villisipulikeittoa. Keitto oli ihanan pehmeää ja maukasta ja tarjoiltiin paahdetulla valkosipulilla sivellyn saaristolaisleivän kera.

Kajplök-villisipulikeitto

Kajplök-villisipulikeitto

Oma alkuruokani oli jokirapu cappucino, sekin samettista keittoa jonka pohjalta löytyi kokonaisia jokirapuja.

Jokirapu cappucino

Jokirapu cappucino

Pääruoaksi Kalle tilasi Ragnaudkonjakilla liekitetyt vasikanmunuaiset ja luomuohraa.

Ragnaudkonjakilla liekitetyt vasikanmunuaiset

Ragnaudkonjakilla liekitetyt vasikanmunuaiset

Luomuohraa

Luomuohraa

Oma pääruokani oli Kananpoika-halloumivarras ja mansikkasalaattia. Tuo mansikkasalaatti oli minusta enemmänkin salsa ja ylitti kaikki odotukseni. Kirjoitin ylös kaikki ainekset mitä osasin tuosta herkusta poimia ja aion yrittää tehdä vastaavaa kotona. Ohjetta seuraa jos yritys onnistuu. Oli kyllä maukas salaatti!

Mansikkasalaatti

Mansikkasalaatti

Kananpoika-halloumivartaat

Kananpoika-halloumivartaat

Jälkiruokaa emme kyenneet ohittamaan ja Kalle tilasi Raparperia, luomumansikoita ja mascarponea.

Raparperia, luomumansikoita ja mascarponea

Raparperia, luomumansikoita ja mascarponea

Itse valitsin perinteisen omenapaistoksen vaniljajäätelön kera. Taisimme olla yhtä mieltä siitä, että vaikka kuvista voisi tulla erilaiseen johtopäätökseen, oli tuo minun annokseni kyllä voittaja näistä kahdesta jälkiruoasta. Ei tuossa ensimmäisessäkään kyllä mitään valittamista ollut :)

Perinteinen omenapaistos vaniljajäätelön kera

Perinteinen omenapaistos vaniljajäätelön kera

Kaiken kaikkiaan ihana kokemus ja suosittelen L’Escalea kyllä lämpimästi kaikille jotka Nauvoon sattuvat. Hotel Strandbosta en oman kokemukseni jälkeen sen sijaan voi sanoa samaa.

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
 • Hanne

  Hei Hanna!
  On ihana lukea, että kokemuksenne ravintolassamme on ollut mieluisa.Olet ottanut myös todella hienoja kuvia!!Tämä on sitä parasta palautetta, jota tyytyväiseltä asiakkaalta voi saada.Kiitos Hanna siitä!
  Olisin vielä halunnut kysyä, että onko mahdollista saada käyttää hienoja kuviasi? Olet saanut hienosti vangittua värit kameraasi:)
  Terv.Hanne Saarinen, ravintolavastaava
  Restaurang L’Escale

  • Hanna

   Hei!
   Kiitos viestistä/kommentista. Voitte toki käyttää kuviani sähköisessä mediassa, mutta pyytäisin merkkaamaan niiden yhteyteen ©Hanna Stolt ja/tai linkkaamaan tähän blogiin. Jos teillä on muita käyttötoiveita, tavoitatte minut sähköpostitse hanna@gurmee.net niin voimme sopia kuvien käytöstä tarkemmin :)

Vastaa

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje