Maalaisomeletti

Maalaisomeletti - täyte

Maalaisomeletti - täyte

Löysin tänään Allt om mat -sivuilta maalaisomeletin ohjeen. Kaapista löytyi lähes kaikki ainekset joten pitihän sitä kokeilla välipalaksi. Alkuperäinen ohje tuon aiemman linkin takana, alla oma versioni pienin muunnoksin:

Ainekset

 • 3 kananmunaa
 • 3 rkl maitoa
 • 3 rkl raejuustoa
 • suolaa
 • 0,5 fenkolia
 • 0,5 punaista paprikaa
 • 1 tomaatti
 • 1 punasipuli
 • tuoretta kirveliä
 • mustapippuria
 • tilkka oliiviöljyä paistamiseen
Valmistus
Vatkaa sekaisin kananmunat ja maito. Lisää joukkoon raejuusto ja suola. Jätä kulhoon odottamaan.
Leikkaa punasipuli isoiksi paloiksi. Paloittele fenkoli, tomaatti ja paprikan puolikas. Paista kasviksia ja tuoretta kirveliä 2-3 min oliiviöljytyllä pannulla ja mausta mustapippurilla. Kaada päälle kananmunaseos ja jatka paistamista miedolla lämmöllä. Voit paistamisen aikana pistellä lastalla pohjaan saakka reikiä jotta omeletti paistuu tasaisemmin. Itse pidin pannun päällä isoa lautasta, jotta munakas kypsyi päältä paremmin.
Koristele tuoreella kirvelillä. Voit lisätä päälle myös hieman raejuustoa annosta raikastamaan.
Omeletista tuli hyvä välipala kahdelle.
Valmis omeletti

Valmis omeletti

Annos

Annos

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje