Turun kahvipaahtimo & CaféArt

Turun kahvipaahtimo & Cafe Art

Turun kahvipaahtimo & Cafe Art

Lisää tarinoita ja kokemuksia Turun reissulta. Kävimme lauantaina päiväkahvilla Turun kahvipaahtimon ja CaféArt:in perinteisessä kahvilassa. Turun kahvipaahtimon toimintaa olemme molemmat seuranneet jo hyvän aikaa, samoin kuin Helsinkiläistä Kaffa Roasterya. Tilasin itse cappuccino doppion (ihanaa kun näitä saa tuplana!) ja Irish Cream -kakunpalan, joka tosin tuli vahingossa äännettyä Irish Coffee.. ;) Ei nyt kuitenkaan vielä puolilta päivin näitä juomia.

Cappuccino doppio #1

Cappuccino doppio #1

Irish Cream -kakku

Irish Cream -kakku

Barista valmisti kahvin näkyvästi tiskillä niin, että asiakkaat saivat seurata läheltä kahvin valmistusta koristeluineen. Omaan annokseeni barista taiteili sydämen, Kallen annokseen laakerin lehvät. Tai näin ainakin kahvimme jaoimme.

Tällä kertaa oli minun vuoro kokea annoskateutta. Vaikka oma Irish Cream -kakkuni oli hyvää, oli Kallen tilaama mustikkajuustopiirakka ihan järjettömän hyvää!

Cappuccino doppio #2

Cappuccino doppio #2

Mustikkarahkapiirakka

Mustikkajuustopiirakka

Lähtiessä nappasimme mukaan hieman kahvia. Meillä on tapana ostella kahvia pitkin Suomea ja maailmaa, näin saa aina erilaisia paahtoja ja makuelämyksiä sekä kahvia nautiskellessa voi mutustella samalla muistoja matkalta – jos siis vielä muistaa mistä mikäkin pussi on kotoisin.

El Salvador -kahvista olimme juuri samana aamuna bonganneet viestin Turun kahvipaahtimon Facebook-sivuilla: “Uusi kahvi El Salvadorista: Finca Malacara. Honey Bourbon kahvi joka kuuluu HIQ projektiin.” Tätähän piti saada. Toinen kahveista, Ethiopia, oli luomukahvi, joka sekin kuulosti hyvältä. Mielenkiintoista päästä taas maistelemaan uusia kahveja! Turun kahvipaahtimon pussit ovat tyylikkään pelkistettyjä – silmäniloa kahvihyllyllä.

Turun kahvipaahtimon kahvit

Turun kahvipaahtimon kahvit

Turun kahvipaahtimo ja CaféArt
Läntinen rantakatu 5, Turku

Katso kartalla

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
  • Abro

    pari kertaa olen maistanut turun paahtimon espressoja ja joka kerralla maku ollut hirvittävän kitkerä, enkä ole pystynyt juomaan. muualla en ole törmännyt moiseen “sitruunamaiseen” kahviin. never again.

    • Hanna

      onpa harmillista! me emme ole nyt muutamaan vuoteen kyseisessä kahvilassa kahvilla käyneet joten en osaa sanoa tämän hetken tasosta mitään :) Tuolloin kirjoituksen aikaan kahvi oli erinomaista! :)

Vastaa

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje