Stockan skumppabaarissa sunnuntaikahvilla

Jälkiruoat © Hanna Stolt

Jälkiruoat

Tänään kävin ystäväni Mirkan kanssa sunnuntaikahvilla Stockan yläkerran skumppabaarissa eli Sweet:issä kuten nimi ilmeisesti oikeasti kuuluu. Paikka on Fazerin ylläpitämä ja palveluun kuuluu pöytiintarjoilu joka tehdään liikaa pokkuroimatta ja samalla niin että tuntee saavansa perus kahvilakokemukseet jotain extraa. Paikassa on erityisesti yksi miespuolinen tarjoilija joka on aina hoitanut palvelun niin hyvin etten monessa muussa paikassa ole yhtä vaivattoman tyylikästä palvelua saanutkaan. Kumpa voisin kiittää nimeltä!

Tilasimme molemmat isot kahvit sekä kaksi pientä jälkiruokaa: pannacotat vadelmakiilteellä sekä suklaamousset. Annokset tuotiin pöytään kauniissa astioissa ja yllätykseksemme hinta jäi koko annokselta alle kymmeneen euroon per nenä!

Sweetistä saa myös mm. macaronseja sekä käsintehtyjä suklaakonvehteja.

Ihana pitkä sunnuntaikahvittelu :)

Koko setti © Hanna Stolt

Koko setti

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Savuporotartar © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje