Aurajuustopiparkakut

Aurajuustopiparkakut © Gurmee.net

Joulun aikaan kuuluu perinteisesti piparkakut, mutta joskus voisi kaivata vähän vaihtelua pelkkiin sokerikuorrutettuihin ja karamellein koristeltuihin kekseihin. Äitini ratkaisee tämän aurajuustopiparkakuilla.

Taikinasta kaulitaan suorakulmion mallinen ohuehko levy. Toiselle puolikkaalle ripotellaan tasaisesti murustettua aurajuustoa ja taikinalevyn toinen puoli taitetaan murupinnan päälle ja painellaan kiinni. Sitten leikataan ohuita pitkiä siivuja ja pyöritellään niistä spiraalilla kulkevia tankoja.

Aurajuustopiparkakut paistetaan kuten tavallisetkin keksit ja maistuvat aivan mahtavalle mm. glögin seurana!

Piparkakkutaikinan valmistukseen voi luonnollisesti käyttää kunnon vanhan ajan piparkakkutaikinaa :)

Aurajuustopiparkakut © Gurmee.net

Aurajuustopiparkakut © Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
  • Tiia

    Kokeilin, hyviä tuli! =)

    • Hanna

      Kiva kuulla! Nää on kyllä niin herkkua :)

Vastaa

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje