Ess-a-Bagel New Yorkissa

Ess-a-Bagel

Ess-a-Bagel

Kävimme viime viikonloppuna New Yorkissa. Yksi reissun kivoimmista kokemuksista ruokamielessä oli Ess-a-Bagel  eli bagel-kahvila/ruokala. Ravintola on ollut toiminnassa 1976 lähtien joten perinnettä ja uskollisia asiakkaita riittää. Ravintola on kovin vaatimattoman näköinen, mutta NY:n hintatasoon nähden kohtuuhintainen. Annoksen hinta määräytyy painon mukaan, muun tarjonnan tarkka hintalista löytyy Ess-a-Bagelin kotisivulta. Palvelu oli ainakin meidän kohdalla huumorilla höystettyä ja pidimme paikasta molemmat.

Kaikki tarjolla oleva ruoka on kosheria ja tiskit notkuvat erilaisia bageleita, salaatteja, täytteitä sekä jälkiruokia. Listalta voi valita valmiin bagelin tai kustomoida omansa täysin. Yksi bagel on niin valtava, että sillä saa mahansa täyteen pitkiksikin ajoiksi.

Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka jos sattuu olemaan New Yorkiin matkalla.

http://www.ess-a-bagel.com/ (Kuvat Ess-a-Bagelin kotisivuilta)

Ess-a-Bagel sisätilat

Ess-a-Bagel sisätilat

ps. Viereiseen pöytään pöllähti näyttelijä Rob Estes perheineen/seurueineen, mikä tietysti höysti lounashetkestä vielä mielenkiintoisemman :)

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Mehevä savuporopiiras © Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje