My French Corner

My French Corner

My French Corner

Miten voi olla, etten tiennyt tästä aikaisemmin? Ranskalaisia herkkuja ei tarvitse lähteä hakemaan Ranskasta saakka, tai metsästkää eri kauppojen hyllyiltä. Täällä meidän peräpohjolassa samoja herkkuja kauppaa My French Corner niminen liike. MFC listaa tuotteensa eri osioissa Lihakauppa, Herkkukauppa ja Juustokauppa.

MFC toimii vähän eri lailla kuin tavalliset verkkokaupat. Saadut tilaukset ryhmitellään ja postitetaan sitten järjestelmällisesti eri toimittajille Ranskassa. Tilauksia lähetetään eteenpäin n. kerran kuussa. Minusta ihan loistava keksintö ja jotenkin liippaa lähiruoka-ajatusta, ruokaa ei nimittäin haeta Ranskalaisista supermarketeista vaan usein paikallisia herkkuja paikallisilta tuottajilta. Näin ainakin ymmärsin.

Pitääkin kokeilla. Raportoin sitten kokemuksista myöhemmin :) Muidenkin pyytäisin jakamaan kokemuksia putiikista jos sellaisia on, olisi kiinnostavaa tietää toimiiko kauppa miten hyvin.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Verkkokaupassa nyt uusin Vitamix Ascent 3500i ja Klarna maksutavat! Piilota tämä ilmoitus

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje