Kaartintupa

kaartintupa

Kävimme torstaina asiakkaiden kanssa syömässä Kaartintupa nimisessä pienessä kahvilassa. Kahvilan omistaa kollegani sisko, joka paikkaa meille myös suositteli. Saimme alusta loppuun aivan ihanaa palvelua ja herkullista supisuomalaista ruokaa.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Aukioloajat ja yhteystiedot

Kaartintuvalta löytyi vaikka mitä mielenkiintoisia viinejä joista en ollut kuullutkaan ja mm. huikean hyvää suomalaista valkoherukkakuohuviiniä. Kahvilaan mahtuu n. 12 henkeä joten jos sinne on menossa isommalla porukalla, kannattaa varata paikat etukäteen. Tarjolla oli myös herkullisen näköisiä itsetehtyjä kakkuja ja muita bakelseja.

Kahvila-ravintolalla on yllättävän pitkät aukioloajat ja sopii siis siinä mielessä myös erityisesti meille jotka painamme töissä pitkiä päiviä. Taustalla soi vanhaa suomalaista musiikkia ja tunnelma on todella kodikas. Tällaisissa paikoissa tulee fiilis ettei oikeastaan ole kiire mihinkään ja voisi oikeastaa ottaa vielä toisenkin kupposen vastajauhetuista pavuista valmistettua kahvia.

Lämpimät suositteluni siis tälle paikalle niin kahvilana kuin ravintolana. Pienenä vinkkinä, nyt perjantaina kahvilaan oli tulossa häävastaanotto, eli jos olette suunnittelemassa pieniä intiimejä häitä kodikkaassa tunnelmassa, tämä voisi olla juuri se paikka :)

www.kaartintupa.fi

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Mansikka-tomaatti gazpacho

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje