Ben&Jerry’s unelma

Aiemmin viikolla tuli järjestettyä “masupicknick” ystävien kanssa. Koska ilmat eivät oikein suosineet, päädyimme picknicköimään meidän keittiöön. Pakko sanoa, että oli melko kiva marssia töistä kotiin kun keittiössä hääri kaksi miestä ruuanlaitossa ja olkkari tulvi ystäviä. Keittiössä valmistui tortillasetti ja jälkkäriksi oli varattu viisi pakettia Ben&Jerry’s jäätelöitä + laatikollinen maksikoita. Tämä oli jo melko lähellä jonkunlaista nirvanaa.

Muistiin taas jonnekin korvan taakse, että tortilalt on ihan loistavaa porukkasyötävää -kustannustehokasta, herkullista, jokainen voi koota oman makuisensa setin (mulle tulinen, kaverille loivempi versio) eli varmasti 99% kaikki tykkää. Tortillat ja niiden kokoaminen aiheuttaa muutenkin kiva kuhinan pöydän ympärille mikä tekee kivan rennon tunnelman.

Ben&Jerry's x5

Ben&Jerry's x5 ja mansikat

Ben&Jerry’s puolestaan on vaan jotain ihan taivaallisen hyvää.. Olen tähän saakka ollut koukussa Cookie Dough jädeen mutta nyt löytyi taas pelottavan monta uutta herkkua. Strawberry Cheesecake ja Chunky Monkey ei jotenkin ole koskaan iskeneet minun makuhermoihin, mutta sitä sitten ilmeisesti jotenkin kompensoi se hillitön jäätelönhimo mitä Half Baked, Fairly Nuts ja Chocolate Macadamia minussa herättää! En voi kuin suositella, mutta varoituksen sana – B&J aiheuttaa vakavaa riippuvuutta.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje