Frascati Ristorante

Vietin pääsiäisviikonlopun Kööpenhaminassa. Ohjelmassa oli lähinnä kaupungilla tallustelua, hyvän ruuan maistelua, vähän elokuvaa, kahvin maistelua ja keväästä nauttimista. Pääsimme perille perjantaina hyvissä ajoin. Kun olimme ensin kirjautuneet sisään ihanaan hotelliimme ja levittäydyttyä huoneeseemme, oli jo hyvä nälkä. Lounaspaikan etsintään siis. Parin kilometrin jälkeen kaatosade yllätti ja minä (en erityinen sateen ystävä) vaadin päästä jonnekin sisälle ja pian. Mitä en vielä silloin tajunnut oli, että sateet eivät taida Köpiksessä kauaa kestää.

Pienellä etsinnällä löysimme Frascati Ristoranten – ravintola nimittäin oli puolen korttelin päässä siitä missä olimme kun sade alkoi. Meidän lisäksemme ravintolassa oli ehkä kaksi muuta asiakaskuntaa, mutta se seikka voidaan sivuuttaa luultavasti ihan sillä, että olimme paikalla erikoiseen aikaan (=ei lounastunnilla tai päivällisaikaan).

Pinaatti

Pinaatti

Tilasin lohta pinaatilla enkä joutunut pettymään. Pinaatti maistui taivaallisen hyvälle, en tiedä mitä sen joukkoon oli sekoitettu, mutta ah… niin hyvää! Lohi oli myös hyvää ja perunatkin olivat jotenkin maukkaita vaikken niitä yleensä niin syökään. Annos olisi hyvin täyttänyt matalan GI:n vaatimukset, ellen tosiaan olisi pistänyt suuhuni niitä perunoita.

Lohi

Lohi

Vastaava ateria olisi helppo valmistaa kotonakin. Esim voissa haudutettua tuoretta pinaattia, lohimedaljonki per nenä ja muutama lankkuperuna tai niiden tilalle kasviksia tai salaattia jos haluaa tehdä matalalla GI:llä. Koristeeksi sitruunan lohko ja ateria on valmis. Taidampa kokeilla.

Frascati Ristorante ei ole mitenkään erityinen tai ikimuistoinen, mutta saimme hyvää palvelua, paikka on siisti, illalla varmasti suht fiinikin tosin en kokenut ahdistusta marssiessani sisään tennareissa ja farkuissa :) Hintataso oli perus ravintolan hintatasoa vastaava Suomessa, ei halpa, ei nyt niin kalliskaan.

Frascati Ristorante (pääjuna-aseman lähellä)

Vesterbrogade 9 A
1620 København V, Denmark
3315 6690

kartalla

Kuvat @ Hanna Stolt
Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Verkkokaupassa nyt uusin Vitamix Ascent 3500i ja Klarna maksutavat! Piilota tämä ilmoitus

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje