Raikas ananasmehu

Ananasmehu

Ananasmehu

Aloitin aamuni tänään raikkaalla ananasmehulla. Kahteen lasilliseen meni:

1 kokonainen tuore ananas
3 nippua tuoretta minttua
1 kiivi
1 lime

Kuorin ananaksen ja limen, halkaisin kiivin ja kaavin lusikalla sen muiden hedelmien joukkoon mehulinkoon ja annoin koneen tehdä loput työstä. Mintunlehdet menivät myös mukavasti siinä ananaksen palojen välissä. Nopeaa, helppoa ja superhyvää. Ohje saattaa kuulostaa aika kirpeältä, mutta ananas on itseasiassa sen verran makea, että mehusta ei kokonaisuudessaan tule mitään erityisen kirpeää.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje