Minibrunssin jogurttisnapsit

Edelleen minibrunssiteemalla. Päätimme, että koska brunssimme teema oli mini, myös jogurttiannokset olisivat minikokoisia. Näitä oli helppo ja hauska tehdä, joskin käytännöllisyyden nimissä ehdottaisin että annoksista kannattaa tehdä hieman snapsilaseja isompia jatkossa.

Valitsimme neljää eri marjaa napsilasien pohjalle – siis yhtä marjaa per annos. ja asetimme ne jonoihin niin että yhdessä jonossa oli aina yhtä marjaa. Sitten annostelimme toisessa suunnassa kuppeihin eri jogurtteja – kreikkalaista jogurttia yhteen riviin, maustamatonta toiseen, valion mustikkajogurttia kolmanteen ja Eat&Joy maatilatorilta haettua lakkajogurttia neljänteen riviin. Päälle vielä Kleen itsetehtyä mysliä ja koristelu kuivatuilla mangon tai banaanin sivuilla.

Minibrunssin jogurttisnapsit

Minibrunssin jogurttisnapsit

Jogurttitaulukko

Jogurttitaulukko

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje