Maa-artisokka Cappucino

Maa-artisokka cappucino

Maa-artisokka cappucino

Ihanan samettinen alkuruoka syntyy yksinkertaisesti maa-artisokista. Tarjoa sosekeitto cappucinona niin saat siihen pienen extra säväyksen.

Tarvitset:
Pussillinen maa-artisokkaa (n.400g kahdelle)
Mustapippuria
Suolaa
Herbamarea
Ruokakermaa
Maitoa
Korianteria (tuoretta)

Tee näin:
Kuori maa-artisokat ja keitä niitä suolavedessä kunnes ovat pehmenneet. Kaada suurin osa vedestä pois, voit jättää tilkan pohjalle. Soseuta sauvasekoittimella ja lisää joukkoon tilkka ruokakermaa niin että koostumuksesta tulee ihanan samettinen.  Mausta mustapippurilla ja herbamarella. Älä mausta liikaa jottei maa-artisokan hieno maku peity!

Valmista hieman maitovaahtoa (esim kevytmaidosta).

Annostele sosekeitto cappucinokuppeihin ja lusikoi hieman maitovaahtoa päälle. Jauha mustapippurimyllystä kevyen kevyt ripaus mustapippuria maitovaahdon päälle koristeeksi ja lisää pieni korianterin lehti päälle, reunalle.

Kuva © Kalle Laine
Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Mansikka-mozzarella-basilika © Kalle Laine | Gurmee.netÄidin porkkanakakku | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje