Puuppolan aitokaura

Aitokaura

Aitokaura

Kaupanhyllyltä on nyt tarttunut jo muutamaan otteeseen uskomattoman ihana tuote: Puuppolan Aitokaura. Tämä ei ole mitään höttökauraa eikä hiutaleita vaan todellista, aitoa kauraa! En ole elämässäni parempaa uunipuuroa maistanut kuin aitokaurasta valmistettu, matalalla lämmöllä kypsytetty uunipuuro. Toistaiseksi olen löytänyt paketin Bulevardin S-Marketista Helsingistä.

Aitokaura sopii muuten myös keliaakikoille ja vilja-allergikoille, sillä Puuppolan tila viljelee ja käsittelee vain kauraa, joten kaura ei pääse sekoittumaan muiden viljalajien kesken.

Aitokauran kotisivulle ja reseptien ääreen löydät täältä: http://www.aitokaura.com/

Facebook Comments
Related Posts
Comments
  • Jorma Seppälä

    Puuppolan Aitokauran Aholat eläköityivät. Suomessa viljellään satoja tuhansia hehtaareita kauraa ja ketään ei kiinnosta valmistaa myyntiin kuorittuja kauran jyviä. Maanviljelijöillä menee siis aivan liian hyvin. Tuet pois.
    Voisin noutaa vaikka viiden kilon pussin kuorittuja kauran jyviä pääkaupunkiseudulla, kun tietäisi osoitteen!
    Niistä kauran jyvistä valmistin vesihaudekeittimellä terveellistä kokojyväpuuroa, nyt joudun tekemään sen venäläisistä kokonaisista tattareista!

Vastaa

Munkit

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje